Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Herzlich willkommen! 

Sydämellisesti tervetuloa täysin virtuaaliseen koirakoti Savioriin! Saatat ihmetellä, mikä paikka tämä oikein on, joten minä kerron sen varmuuden vuoksi. Savior on eteläisen Saksan maaseutumaisemissa sijaitseva koirakoti, joka tarjoaa kodin sellaisille koirille, jotka eivät sitä muualta ole saaneet tai tarvitsevat jostain syystä uuden. Täällä pyritään takaamaan koirille mahdollisimman hyvä, rakkaudentäyteinen elämä turvallisessa, aktiivisessa elinympäristössä, jossa niiden ei tarvitse pelätä katoamista bittiavaruuteen. Savior pyrkii pelastamaan koiria kodittomuudelta ja lopetusuhalta tarjoamalla niille pysyvän kodin. Täältä on kuitenkin mahdollista myös adoptoida koiria uusiin koteihin, mutta siitä löydät lisää tietoa Adoptio-sivulta. 

Olet varmasti törmännyt aiemmin netissä virtuaalisiin kenneleihin, joissa jokaiselle koiralle otetaan aktiivinen, rakastava hoitaja, jonka tehtävä on pitää koirasta huolta. Saviorissa tätä toimintaa ei ole, koirakoti nimittäin keskittyy enimmäkseen koirien kisauttamiseen ja ylläpitäjä huolehtii koirista itse. Lisäksi ylläpitäjällä on olemassa toinen aktiivinen kennel, jossa on hoitajia, joten kahden hoitajatoimintaa sisältävän sivuston ylläpitäminen vaatisi jo minultakin liikaa. Saviorissa ei järjestetä myöskään hirveästi muuta toimintaa, joitakin satunnaisia, epävirallisia kisoja ehkä silloin tällöin. Aion nimittäin itse keskittyä siihen, että kisautan täällä asuvia koiria muiden järjestämissä kisoissa - olivat ne sitten virallisia tai epävirallisia - enkä järjestä tänne hirveästi mitään hälinää. 

Nimensä mukaisesti Savior on siis koirakoti, ei kennel. Saviorissa asuvia koiria ei käytetä jalostustoimintaan, sillä täällä ei ole tarkoitus kasvattaa uusia koiria, vaan tarjota vanhoille hyvä koti, ellei kukaan niitä tahdo enää uuteen kotiin majoittaa.

Loppuun haluan vielä kertauksen vuoksi mainita sen, että Koirakoti Savior on täysin virtuaalinen, eli mitään ei tapahdu oikeassa elämässä. Sivustolla olevat koirat ovat olemassa ainoastaan netin puolella ja kaikki Ympäristö ja henkilökunta -osiossa mainitsemani henkilöt ovat täysin itse keksimiäni eikä heitä ole oikeasti olemassa. Voit siis olla huoleti, sillä Savior ei ole mitenkään kytköksissä oikeaan elämään, kaikki tämä on vain mielikuvituksen ja nettimaailman tuotosta. Pitemmittä puheitta päästän sinut kuitenkin peremmälle tutkimaan paikkoja, käväisethän rapsuttamassa koiria ja jättämässä tassunjälkesi vieraskirjaan ennen paikalta poistumista? 

Ps. Lisätietoja minusta löydät henkilökunta-osiosta, mutta mainittakoon nyt tässä etusivulla, että pyöritän netissä myös toista sivustoa - Virtuaalikennel Sateenkaaritaivasta. Käythän siis kurkistamassa myös sinne ja mahdollisesti jättämässä jotain kivaa viestiä sen vieraskirjaan? 

 

Ilmoitustaulu

15.05.2017: Uusia koiria tullut jälleen kerran muutama, kaksi koiraa Nuvemista ja yksi Silver Moonlightista.

08.05.2017: Sateenkaaritaivaasta haettu yhteensä viisi koiraa Savioriin uuteen kotiin, jossa niillä on hyvä tulevaisuus edessään ja ne saavat viettää loppuelämänsä täällä onnellisina kaikessa rauhassa.

10.04.2017: Uusia koiria tuli tänään peräti 10 kappaletta, osa Cheetahista ja osa Litsin virtuaalikennelistä. 

08.04.2017: Lisäsin ympäristöstä kertovalle sivulle myös osion, jossa kerron tarkemmin itsestäni sekä Savioriin palkkaamastani muusta henkilökunnasta. Lisäsin myös Ympäristö ja henkilökunta -osiossa olevien kuvien alle lisenssien linkit.

07.04.2017: Loin sivun, jossa kerron hieman tarkemmin koirakodin ympäristöstä ja tiloista. Kaiken huipuksi Saviorin ensimmäiset asukkaat saapuivat vihdoin tänne! Uusia asukkaita on kolme kappaletta, westiet Sam ja Luna sekä cairnterrieri Roxy. Koirat ovat peräisin Fortunasta, joka on lopettanut toimintansa ja tarvitsi uuden kodin siellä asustaneille koirille.

01.04.2017: Sivusto luotu, etusivun teksti kirjoitettu ja uusia sivuja lisätty. Ulkoasu kopioitu Viimakouran sivuilta. 

©2019 Koirakoti Savior - suntuubi.com