Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2627281234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

RSS

 Päivittelyä pitkästä aikaa...
06.09.2017 08:37 | Ushma

En oo viime aikoina ollut hirveen aktiivinen Saviorin suhteen, mulla on ollut tosi kiireinen kesä ja alkusyksy ja siksi virtuaalimaailma on jäänyt vähemmälle ajalle. Silloinkin, kun aikaa on, käytän sen enimmäkseen Sateenkaaritaivaassa, kun se kuitenkin on hoitajapainotteinen kennel ja hoitajien tarinoihin ja viesteihin pitää vastailla ja siellä on enemmän tehtävää. En kuitenkaan oo unohtanut Savioria tai lopettamassa sitä, en vain keskity sen ylläpitoon aina hirveän aktiivisesti, koska täällä ei hirveästi tapahdu mitään.

Tänään kuitenkin kirjauduin pitkästä aikaa Saviorin ylläpitoon ja lisäsin vihdoin koirille jo elokuussa tulleiden kisojen tulokset niiden kisakalenteriin. Sen jälkeen tulin tänne kirjoittamaan ajatuksiani ylös ja selittämään poissaoloani, lähinnä itselleni, kun tätä tuskin kovin moni lukee. Vastasin myös vieraskirjaan tulleeseen yhteen ainoaan viestiin, jossa nimenomaan ilmoitettiin viime kuun kisatuloksista :D 

Savior tulee varmaan jatkossakin olemaan hiljaiselolla, koska täällä ei tapahdu juuri mitään. Jos kisautan koiria, niin tietysti pyrin lisäämään niille tulokset mahdollisimman pian ja pidän silmällä vieraskirjaa, jos tulee tarjouksia uusista kotia vailla olevista koirista tai jos joku haluaa adoptoida/ottaa itselleen Saviorin koiria, mutta en täällä juurikaan muuten päivittele. Pyrin kuitenkin pitämään sivun pystyssä, koska olisi sääli, että täältä kodin saaneet lopetusuhan alla olleet koirat joutuisivat jälleen lopetusuhan alle kotia vailla, tai pahimmassa tapauksessa katoaisivat bittiavaruuteen kokonaan. Katsotaan nyt, mitä tulevaisuus tuo, mutta ei Savior toistaiseksi ole lopettamassa. 


 - Ushma | Kommentoi Toukokuun uudet tuulet
01.05.2017 13:42 | Ushma

En oo tänään hirveästi tehnyt mitään ihmeellisiä päivittelyjä tänne, mutta ajattelinkin kirjoittaa ihan vaan lyhyen postauksen siitä, mitä oon saanut aikaiseksi. Ensimmäisen linkinvaihtolaisemme sain lisättyä Muuta-osion linkkilistaan ja tämän kunnian saa Nuvem-niminen kennel. Siitä innostuneena lähetin itse linkinvaihtopyynnön muutamaan kenneliin, nimittäin Joystormiin, Eugeneen ja Unen virtuaalikenneliin. Nyt sitten vaan odottelen vastauksia, josko edes joku suostuisi siihen. 

Muuta sen kummempaa en oo sitten ehtinytkään tehdä, kun ei täällä oikein oo mitään tekemistä sen vuoksi, ettei hoitajatoimintaa ole ja vieraskirjaan ei hirveästi viestejä näytä tulevan. Se voi toki johtua siitä, etten oo mitenkään hirveästi mainostellut Savioria missään, mitä nyt muutamiin kisoihin oon osallistunut täältä ja sieltä kautta ihmiset sitten löytää tänne enimmäkseen. Ehkä tämä tästä vielä, paikkahan on melko uusi enkä ihmettele, ettei vieraskirja oo aina ihan täynnä uusia viestejä :D 

Tosiaan, koiria pitäisi yrittää kisauttaa jatkossakin enemmän, että saadaan niille jotain aktiviteetteja tähän elämään. Harmi vain, että yleensä kisautan enemmän Sateenkaaritaivaan koiria juuri sen takia, että kisatulokset on astutuksen kannalta hyödyllisiä. Pitäisi kuitenkin yrittää muistaa edes johonkin kisoihin ilmoittaa välissä Saviorinkin asukkaita, että saadaan näillekin karvatassuille joitain kisatuloksia näkyviin. 


 - Ushma | Kommentoi Eka postaus
22.04.2017 17:12 | Ushma

Tuntuu kauheen vaikeelta kirjottaa tänne mitään, kun etusivulla on jo ilmoitustaulu ja tiivistän sinne aina lyhyesti kaiken, mitä tiettynä päivänä täällä teen. Ajattelin kuitenkin, että voisin tätä päiväkirjaakin pitää siltä varalta, että tulee jotain, mistä haluaisin pidemmin kertoa. Ekan postauksen kunniaksi voisin kertoilla ihan vaan lyhyesti Saviorin kuulumisia, tuskin tähän muutakaan aihetta on :D

Savior on lähtenyt pyörimään hyvin, koiria olikin vailla kotia enemmän kuin olin alussa edes kuvitellut. Paikkaan on tullut koiria neljästä eri paikasta, nimittäin Fortunasta, Cheetahista, Litsin virtuaalikennelistä ja Sateenkaaritaivaasta. Kolme ensimmäistä ovat lopettaneet toimintansa ja SKT oli vaan niin täynnä, että siirsin yhden kasvateistani sieltä pois, kun en sitä aio astuttaa ja yhden B-pentueen kasvatin siirsin tänne myös, kun se ei saanut kotia muualta. Katsotaan, josko SKT:sta tulisi vielä pari cockerspanielia tänne, kun niitäkään tuskin astutan, ovat ne jo sen verran vanhoja siihen hommaan. 

Henkilökunta on aktiivista ja innokasta, jokaiselle riittää kyllä töitä ja porukka osaa pitää paikan pystyssä silloinkin, kun olen poissa täältä ja vietän aikaani kennelillä, kun siellä tarvitaan aikalailla kokoajan mun valvontaa. Oon iloinen, että sain palkattua tänne noin ihanaa väkeä, arvostan. Porukalle kuuluu ihan hyvää kaikille, samoin mulle. Myös koirilla menee hyvin, ne tuntuvat viihtyvän ja kaikki ovat sopeutuneet ihan hyvin lukuunottamatta uusinta tulokastani Lukaa, joka totuttelee vielä, vastahan se saapui. 

En keksi tähän hätään nyt mitään ihmeellisempää kirjoittamista, joten taidan lopettaa lyhyeen tänään. En oleta, että kukaan edes lukisi näitä, mutta kirjoitankin tätä enimmäkseen omaksi ilokseni. Täältä on sitten helppo seurata ja tarkistaa, milloin on tapahtunut mitäkin merkittävää ja katsoa, löytyykö täydennystä ilmoitustaululla mainittuihin asioihin ^^


 - Ushma | Kommentoi


©2018 Koirakoti Savior - suntuubi.com