Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

RSS

 Tauko ohi... vai onko sittenkään?
04.04.2018 19:11 | Ushma

Kirjauduin pitkästä aikaa Saviorin ylläpitoon, kun iski sellainen fiilis, että haluan käydä katsomassa, miten täällä menee ja mihin oon jäänyt. Mulla on tosi huono fiilis siitä, että oon ollut Saviorin suhteen tosi epäaktiivinen viime vuoden lopulta asti ja sivusto on ollut vähän niin kuin tauolla muutaman kuukauden. Mulla ei vaan oo ollut hirveästi aikaa tämän paikan päivittämiseen, kun koulussa on ollut kiirettä abivuoden aikana lähes jatkuvasti ja siihen päälle kun lisää Sateenkaaritaivaan pyörittämisen, niin iso osa vapaa-ajasta menee jo pelkästään siihen. Lisäksi tuntuu, ettei täällä oikein ole mitään tekemistä, kun hoitajatoimintaa ei ole, kisoja en ole ajatellut täällä kauheasti järjestää eikä täällä teetetä pentueitakaan. Tämä paikka vaan on koirien kotina, jotta ne eivät katoaisi kokonaan.

Nyt kuitenkin lopulta eksyin tänne ylläpitoon ja päivittelin vähän koirien sivuja, lähinnä vaihdoin iät oikeiksi niiltä koirilta, jotka ovat tauon aikana ehtineet täyttää vuosia. Majoitin Savioriin myös kaksi uutta koiraa, Sateenkaaritaivaan kasvatit Carloksen ja Rakun, jotka tulivat tänne Chilirannasta sen lopetettua toimintansa. Molemmat shelttipojat ovat melko väsyneitä pitkän matkan jäljiltä, eivätkä ne siksi ole vielä oikein päässeet tutustumaan uuteen kotiinsa, kun ne ovat lähinnä vain nukkuneet omissa häkeissään. Uskon silti, että pojat tuosta kotiutuvat, kunhan ensin toipuvat matkaväsymyksestään. 

Haluaisin kovasti saada osalle koirista uuden kodin jostain muualta, kun Saviorissa on tällä hetkellä 26 koiraa ja aika täyttä siis. Adoptiotoiminta ei kuitenkaan ole oikein ottanut tuulta purjeisiinsa, vain yksi koira on adoptoitu täältä pois. En kuitenkaan tahdo luovuttaa sen suhteen, ehkä joku vielä joskus haluaa jonkun nuoremmista koirista napata mukaansa omaan kenneliinsä. Jos ei, niin onpahan koirilla sitten ainakin pysyvä koti täällä, sillä aikomukseni ei ole lopettaa Saviorin toimintaa, vaikka en sitä hirveän aktiivisesti nykyään pyöritäkään. Sivusto saa kellua täällä suntuubissa kaikessa rauhassa ja pyrin välillä, edes pari kertaa vuodessa, käymään täällä tarkistamassa, että kaikki on kunnossa ja tekemässä päivityksiä, jos sellaisia on.

Haluan myös sanoa, että mikäli teillä on jotain kiireellistä asiaa esimerkiksi kennelinne lopettamisesta ja koirien majoittamisesta tänne, suosittelen ottamaan minuun yhteyttä mieluummin Sateenkaaritaivaan vieraskirjassa tai sähköpostilla osoitteessa ushma.rainbowsky@gmail.com, sillä Sateenkaaritaivaan ylläpidossa käyn lähes päivittäin ja siten varmemmin luen vieraskirjaviestejä, ja tuo sähköpostiosoitekin on toistaiseksi aktiivisessa käytössä virallisten kisojen ilmoittautumisosoitteena, joten pyrin sitäkin säännöllisesti vilkuilemaan. Saviorin vieraskirjaa harvemmin luen, tai jos luenkin, niin en yleensä ylläpitoon kirjautuneena - siksi viesteihin vastaaminen saattaa hieman kestää.


 - Ushma | Kommentoi Päivittelyä pitkästä aikaa...
06.09.2017 08:37 | Ushma

En oo viime aikoina ollut hirveen aktiivinen Saviorin suhteen, mulla on ollut tosi kiireinen kesä ja alkusyksy ja siksi virtuaalimaailma on jäänyt vähemmälle ajalle. Silloinkin, kun aikaa on, käytän sen enimmäkseen Sateenkaaritaivaassa, kun se kuitenkin on hoitajapainotteinen kennel ja hoitajien tarinoihin ja viesteihin pitää vastailla ja siellä on enemmän tehtävää. En kuitenkaan oo unohtanut Savioria tai lopettamassa sitä, en vain keskity sen ylläpitoon aina hirveän aktiivisesti, koska täällä ei hirveästi tapahdu mitään.

Tänään kuitenkin kirjauduin pitkästä aikaa Saviorin ylläpitoon ja lisäsin vihdoin koirille jo elokuussa tulleiden kisojen tulokset niiden kisakalenteriin. Sen jälkeen tulin tänne kirjoittamaan ajatuksiani ylös ja selittämään poissaoloani, lähinnä itselleni, kun tätä tuskin kovin moni lukee. Vastasin myös vieraskirjaan tulleeseen yhteen ainoaan viestiin, jossa nimenomaan ilmoitettiin viime kuun kisatuloksista :D 

Savior tulee varmaan jatkossakin olemaan hiljaiselolla, koska täällä ei tapahdu juuri mitään. Jos kisautan koiria, niin tietysti pyrin lisäämään niille tulokset mahdollisimman pian ja pidän silmällä vieraskirjaa, jos tulee tarjouksia uusista kotia vailla olevista koirista tai jos joku haluaa adoptoida/ottaa itselleen Saviorin koiria, mutta en täällä juurikaan muuten päivittele. Pyrin kuitenkin pitämään sivun pystyssä, koska olisi sääli, että täältä kodin saaneet lopetusuhan alla olleet koirat joutuisivat jälleen lopetusuhan alle kotia vailla, tai pahimmassa tapauksessa katoaisivat bittiavaruuteen kokonaan. Katsotaan nyt, mitä tulevaisuus tuo, mutta ei Savior toistaiseksi ole lopettamassa. 


 - Ushma | Kommentoi Toukokuun uudet tuulet
01.05.2017 13:42 | Ushma

En oo tänään hirveästi tehnyt mitään ihmeellisiä päivittelyjä tänne, mutta ajattelinkin kirjoittaa ihan vaan lyhyen postauksen siitä, mitä oon saanut aikaiseksi. Ensimmäisen linkinvaihtolaisemme sain lisättyä Muuta-osion linkkilistaan ja tämän kunnian saa Nuvem-niminen kennel. Siitä innostuneena lähetin itse linkinvaihtopyynnön muutamaan kenneliin, nimittäin Joystormiin, Eugeneen ja Unen virtuaalikenneliin. Nyt sitten vaan odottelen vastauksia, josko edes joku suostuisi siihen. 

Muuta sen kummempaa en oo sitten ehtinytkään tehdä, kun ei täällä oikein oo mitään tekemistä sen vuoksi, ettei hoitajatoimintaa ole ja vieraskirjaan ei hirveästi viestejä näytä tulevan. Se voi toki johtua siitä, etten oo mitenkään hirveästi mainostellut Savioria missään, mitä nyt muutamiin kisoihin oon osallistunut täältä ja sieltä kautta ihmiset sitten löytää tänne enimmäkseen. Ehkä tämä tästä vielä, paikkahan on melko uusi enkä ihmettele, ettei vieraskirja oo aina ihan täynnä uusia viestejä :D 

Tosiaan, koiria pitäisi yrittää kisauttaa jatkossakin enemmän, että saadaan niille jotain aktiviteetteja tähän elämään. Harmi vain, että yleensä kisautan enemmän Sateenkaaritaivaan koiria juuri sen takia, että kisatulokset on astutuksen kannalta hyödyllisiä. Pitäisi kuitenkin yrittää muistaa edes johonkin kisoihin ilmoittaa välissä Saviorinkin asukkaita, että saadaan näillekin karvatassuille joitain kisatuloksia näkyviin. 


 - Ushma | Kommentoi Eka postaus
22.04.2017 17:12 | Ushma

Tuntuu kauheen vaikeelta kirjottaa tänne mitään, kun etusivulla on jo ilmoitustaulu ja tiivistän sinne aina lyhyesti kaiken, mitä tiettynä päivänä täällä teen. Ajattelin kuitenkin, että voisin tätä päiväkirjaakin pitää siltä varalta, että tulee jotain, mistä haluaisin pidemmin kertoa. Ekan postauksen kunniaksi voisin kertoilla ihan vaan lyhyesti Saviorin kuulumisia, tuskin tähän muutakaan aihetta on :D

Savior on lähtenyt pyörimään hyvin, koiria olikin vailla kotia enemmän kuin olin alussa edes kuvitellut. Paikkaan on tullut koiria neljästä eri paikasta, nimittäin Fortunasta, Cheetahista, Litsin virtuaalikennelistä ja Sateenkaaritaivaasta. Kolme ensimmäistä ovat lopettaneet toimintansa ja SKT oli vaan niin täynnä, että siirsin yhden kasvateistani sieltä pois, kun en sitä aio astuttaa ja yhden B-pentueen kasvatin siirsin tänne myös, kun se ei saanut kotia muualta. Katsotaan, josko SKT:sta tulisi vielä pari cockerspanielia tänne, kun niitäkään tuskin astutan, ovat ne jo sen verran vanhoja siihen hommaan. 

Henkilökunta on aktiivista ja innokasta, jokaiselle riittää kyllä töitä ja porukka osaa pitää paikan pystyssä silloinkin, kun olen poissa täältä ja vietän aikaani kennelillä, kun siellä tarvitaan aikalailla kokoajan mun valvontaa. Oon iloinen, että sain palkattua tänne noin ihanaa väkeä, arvostan. Porukalle kuuluu ihan hyvää kaikille, samoin mulle. Myös koirilla menee hyvin, ne tuntuvat viihtyvän ja kaikki ovat sopeutuneet ihan hyvin lukuunottamatta uusinta tulokastani Lukaa, joka totuttelee vielä, vastahan se saapui. 

En keksi tähän hätään nyt mitään ihmeellisempää kirjoittamista, joten taidan lopettaa lyhyeen tänään. En oleta, että kukaan edes lukisi näitä, mutta kirjoitankin tätä enimmäkseen omaksi ilokseni. Täältä on sitten helppo seurata ja tarkistaa, milloin on tapahtunut mitäkin merkittävää ja katsoa, löytyykö täydennystä ilmoitustaululla mainittuihin asioihin ^^


 - Ushma | Kommentoi


©2019 Koirakoti Savior - suntuubi.com