Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Adoptio

Savior tarjoaa mahdollisuuden myös niinsanotusti adoptoida koiria. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen Saviorin koira on vapaasti otettavissa uuteen kotiin, jos vain sellaisen haluat koiralle tarjota. Adoptiomahdollisuus on toistaiseksi käytettävissä ainoastaan kennelihin ja muihin koirapainotteisiin paikkoihin, joten esimerkiksi tallikoiriksi en mielelläni Saviorin koiria adoptoi. Muuten sinulla on vapaat kädet adoptoimisen suhteen. Esimerkiksi jos kennelisi kasvattaa tietyn rotuisia koiria ja täältä sellaisia löytyy, voit halutessasi ottaa ne vapaasti kenneliisi ja käyttää parhaimmassa tapauksessa vielä jalostukseenkin, jos vain takaat, että koiran uusi koti on pysyvä etkä ota sitä vain hetken mielijohteesta. En nimittäin haluaisi, että joudun heti muutaman viikon sisällä ottamaan koiran takaisin.

Mikäli tahdot adoptoida jonkun koirista ja tarjota sille uuden kodin, valitse vain vapaasti mieluisesi. Tule sen jälkeen vieraskirjaan kertomaan vapaamuotoisella viestillä, minkä koiran tahtoisit ottaa (voit halutessasi ottaa useammankin kerralla) ja miksi juuri sen. Lisäksi kerro vähän sen tulevasta kodista ja elinympäristöstä sekä tulevaisuudensuunnitelmista, esimerkiksi aiotko kisauttaa tai astuttaa koiraa vai tuleeko se kenties vain laumanjatkoksi muiden samanrotuisten koirien seuraan. Sen jälkeen odota vastaustani ennen kuin alat luoda sivuja koiralle, ettet tee niitä turhaan, jos en annakaan koiraa sinulle. 

Tälle sivulle kerään sitten linkit adoptoitujen koirien sivuille, niin kaikki voivat halutessaan täältä käydä katsomassa, millaisia koiria täällä on asunut ja mistä ne ovat saaneet uuden kodin. Sinunkin tulee siis antaa minulle linkki adoptoimasi koiran uusille sivuille, kun ne valmistuvat, jotta voin lisätä sen tänne.

Jos lopulta käy niin, että kennelisi lopettaa, ilmoita asiasta ensimmäisenä minulle, jotta voin harkita adoptoidun koiran ottamista tänne takaisin eikä se katoa bittiavaruuteen. Joissakin tapauksissa saatan kuitenkin jättää koiran ottamatta, jos se esimerkiksi on jo vanha tai muuta, mutta se riippuu paljon tilanteesta. Minulle täytyy myös ilmoittaa, jos koira esimerkiksi loukkaantuu vakavasti tai kuolee. Kaikki koirat ovat kuitenkin peräisin minulta, vaikka eivät omia kasvattejani olekaan, ja tahdon tietää mitä niille kuuluu. 

 

Adoptoidut koirat

Rainbowsky's Bartholomew

©2019 Koirakoti Savior - suntuubi.com